• NEKRETNINE ŠORAK Kralja Petra I 37 Sremska Mitrovica

Compare Listings

Koja je realna cena kuća i stanova u Sremskoj Mitrovici?

Koja je realna cena kuća i stanova u Sremskoj Mitrovici?

Pravi odgovor ne postoji jer je tržište nekretnina jedna velika pijaca na kojoj vlada zakon ponude i potražnje. Naša nekretnina danas vredi toliko, sutra ne mora da bude tako, dakle, vrednost nepokretnosti je itekako promenjiva kategorija. Zbog ekonomske krize,  inflacije i drugih faktora koji utiču na ponudu i tražnju, stvarna vrednost nepokretnosti često je predmet nagađanja, bez navođenja izvora podataka i često pogrešne subjektivne interpretacije. Agencija NEKRETNINE ŠORAK je napravila analizu kretanja cena nepokretnosti u nekoliko gradova u okruženju, koristeći bazu podataka Republičkog geodetskog zavoda kao i bazu podataka Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita koja ima uvid u ostvarene kupoprodajne vrednosti stanova i kuća, podatke o tipu nepokretnosti i kvadraturi, kao i u kom trenutku je izvršen promet na teritoriji Sremske Mitrovice i cele Srbije

( za Nacionalnu korporaciju su, za razliku od Registra nepokretnosti, nedostupni podaci o ostvarenim cenama koje su finansirane gotovinom ili neosiguranim kreditima).

Dakle, u pitanju su podaci o OSTVARENIM CENAMA, ali nikako cenama koje se oglašavaju po novinama i internet portalima.

Nadamo se da će prikazani podaci o prosečnim cenama po naseljima pomoći mnogima koji žele da kupe i prodaju nepokretnost u Sremskoj Mitrovici.

Ukoliko želite da dobijete konkretnije informacije i pomoć u vezi kupovine i prodaje nekretnina, slobodno nam se obratite. Imamo znanje i iskustvo da vas vodimo kroz proces kupoprodaje nepokretnosti.

 

img

Petar

NEKRETNINE ŠORAK ovlaštena je agencija za posredovanje i olakšavanje pristupa informacijama vezanim za promet nekretnina.

Povezane objave

TRŽIŠTE NEPOKRETNOSTI U PRVOJ POLOVINI 2018 GODINE

        izvor:...

Nastavnite sa čitanjem
Petar
od Petar

UPIS ZAJEDNIČKE SVOJINE NA OBA SUPRUŽNIKA

 Kako kupac ne bi ostao bez imovine koju kupuje od prodavca obavezno treba da zatraži saglasnost...

Nastavnite sa čitanjem
Petar
od Petar

УГОВОР О ПРОМЕТУ НЕПОКРЕТНОСТИ

Промет непокретности је пренос права својине на...

Nastavnite sa čitanjem
Petar
od Petar