Koja je realna cena kuća i stanova u Sremskoj Mitrovici

Pravi odgovor ne postoji jer je tržište nekretnina jedna velika pijaca na kojoj vlada zakon ponude i potražnje. Naša nekretnina danas vredi toliko, sutra ne mora da bude tako, dakle, vrednost nepokretnosti je itekako promenjiva kategorija. Zbog ekonomske krize,  inflacije i drugih faktora koji utiču na ponudu i tražnju, stvarna vrednost nepokretnosti često je predmet nagađanja, bez navođenja izvora podataka i često pogrešne subjektivne interpretacije. Agencija NEKRETNINE ŠORAK je napravila analizu kretanja cena nepokretnosti u nekoliko gradova u okruženju, koristeći bazu podataka Republičkog geodetskog zavoda kao i bazu podataka Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita koja ima uvid u ostvarene kupoprodajne vrednosti stanova i kuća, podatke o tipu nepokretnosti i kvadraturi, kao i u kom trenutku je izvršen promet na teritoriji Sremske Mitrovice i cele Srbije

Dakle, u pitanju su podaci o OSTVARENIM CENAMA, ali nikako cenama koje se oglašavaju po novinama i internet portalima.

Nadamo se da će prikazani podaci o prosečnim cenama po naseljima pomoći mnogima koji žele da kupe i prodaju nepokretnost u Sremskoj Mitrovici.

Ukoliko želite da dobijete konkretnije informacije i pomoć u vezi kupovine i prodaje nekretnina, slobodno nam se obratite. Imamo znanje i iskustvo da vas vodimo kroz proces kupoprodaje nepokretnosti.