KO SMO MI?

O NAMA

NEKRETNINE ŠORAK ovlaštena je agencija za posredovanje i olakšavanje pristupa informacijama vezanim za promet nekretnina, sa kratkim periodom poslovanja pod tim imenom, ali sa višegodišnjim iskustvom rada na tom području.

Cilj agencije je pružiti kvalitetnu uslugu , kao i objediniti rešavanje celokupne problematike koja nastaje kod kupovine i prodaje nekretnina, te na taj način klijentima što više olakšati i ubrzati sam čin kupoprodaje. Prodavci od nas mogu očekivati kvalitetnu prezentaciju svojih nekretnina potencijalnim kupcima, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost. Kupcima, s druge strane nudimo visok nivo profesionalizma i susretljivosti.

 

Jedan od najvažnijih zadataka naše agencije je zaštita fizičkih i pravnih lica kao klijenata od mogućih zloupotreba od strane fizičkih lica i posrednika koji suprotno društvenim normama i principima i pravilima struke obavljaju ovu delatnost.

Otvoreni smo za komunikaciju, prihvatanje zdravih ideja, inicijativa i predloga, a sve u cilju postizanja zajedničkih interesa.

Agencija za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti NEKRETNINE ŠORAK upisana u Registar posrednika Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija pod rednim brojem 851.

NEKRETNINE ŠORAK

Srbija, Sremska Mitrovica, Šećer sokak 26/ 4A

065/8618-999

022/ 2100-418

nekretninesorak@gmail.com